donderdag 11 december 2008

Eindelijk slank ...

In oktober was ik in London voor een workshop van Mark Anastasi, in het kader van de specialisatie Diabetes die ik momenteel volg.

Een van de deelnemers was Andrew Bridgewater. Angrew is psycholoog maar werkt als Management Consultant.


Vijf maanden geleden kreeg Andrew het 'verdict': of je vermagert drastich of binnen enkele maanden heb je Diabetes, want je zweeft op de grens...


Velen onder ons weten dat overgewicht niet zo gezond is, maar 'afslanken' lijkt vaak eenvoudiger dan het in werkelijkheid is.


Veel heeft te maken met de zuurtegraad van ons bloed. Een gezond lichaam hoort een ph waarde te hebben van 7.365 om optimaal te kunnen functioneren. Een zuur lichaam houdt vet vast om zich te beschermen tegen de verzuring.
Andrew ging aan de slag en verloor 25 kilo op 90 dagen.
Dat viel natuurlijk iedereen op en mensen begonnen hem vragen te stellen: hoe was hij er in geslaagd om zo snel af te slanken en er zo schitterend vitaal uit te zien.
Dus na veel gezeur beloofde Andrew on zijn ervaringen en tips uit te schrijven in een e-book.



Het fotootje ziet er uit als een boek, maar het is een e-book dat je meteen kunt downloaden.

Prijs voor het e-book is € 37,63

Ik heb het meteen besteld, dus hou mij de komende maanden maar in de gaten ...

Je kunt het boek bestellen door hier te klikken. Je komt dan op zo'n echte verkoopspagina, maar daar lees je maar snel doorheen. Het gaat er om dat ik weet dat Andrew's manier werkt, omdat ik het zelf gezien heb. Dus scroll je naar beneden en klik je daar bij bestellen.

Geniet er van en ik ben benieuwd naar het resultaat!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten