donderdag 27 november 2008

Man krijgt operarol in plaats van kaartje



Even een illustratie hoe belangrijk het is om doelen te hebben en er stap voor stap naar toe te werken. Het "ultieme" moment komt dan dat je je doel moet loslaten en moet vertrouwen dat het in orde komt.
Met andere woorden. Je kiest een zakje boembollen, neemt actie door ze in goede grond te planten en daarna heb je vertrouwen dat als je er af en toe aandacht aan geeft, het wel goed komt. Niemand haalt het in zijn hoofd om iedere week de bloembollen boven te graven om te kijken of er al vooruitgang is.

De 32 jarige Adriano Graziani is een opera student uit Wales. Zoals alle studenten was het zijn grote droom om op een beroemd podium te staan.

Enkele weken geleden beldde Adriano naar de Opera House in Cardiff om kaarten te bestellen. De man die de telefoon opnam had vaag al eens van Graziani gehoord. HIj vroeg hem of hij tenor was en of hij zin had om in te vallen want de tenor die de hoofdrol had was ziek.

Adriano had maar twee uur om zich voor te bereiden, maar gaf een schitterende show weg en ... hij werd gevraagd om volgend jaar ook een hoofdrol te spelen.

Een in de wolken zijnde Adriano zei achteraf: normaal gezien is het al super moeilijk om een auditie te krijgen.

Meer info over het doelenweekend vind je op onze website: www.freewebs.com/zelfrealisatie

Geen opmerkingen:

Een reactie posten