vrijdag 23 januari 2009

Californische Bloesems


Deze bloesems zijn gemaakt van wilde bloemen uit de woestijn, de kuststreek, de tropen en andere speciale streken van de aarde. Deze serie, die ontwikkeld is tijdens de “Human Potential Movement”, heeft evenzeer de invloed ondergaan van dit klimaat als de bloesems van Edward Bach.
Deze reeks bevat bloesems voor meer eigenwaarde, creativiteit en spirituele ontwikkeling. Zij bevat ook remedies die behulpzaam zijn bij problemen in relaties of sexualiteit.

Deze bloesems zijn in 1978 verspreid door Richard Katz en Patricia Kaminski, hun professionele set bestaat ondertussen uit 103 remedies en zijn een goede aanvulling op de Bach bloesems.

Door onderzoek en ervaring heb ik ontdekt dat als je deze bloesem sets onderling combineert, je nog diepere resultaten krijgt dan als je ze afzonderlijk toepast.

De Californische Bloesem Remedies zijn ontwikkeld door de Flower Essence Society (FES). De FES werd gesticht in 1979 met als doel een centrum te zijn voor informatie, studie en onderzoek naar bloesemremedies en aanverwante gebieden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten