zaterdag 10 januari 2009

Limu Plus



Een aantal onder jullie weten reeds dat als ik op de hele wereld 1 voedingssupplment mag kiezen waar ik achter sta, dat Limu Plus zou zijn.

Limu Plus bevat een speciale melange van Russische Adaptogenen die een unieke invloed hebben op Cortisol (door sommigen wel het stresshormoon genoemd) waardoor het lichaam beter in staat is zich aan te passen aan de momenten van stress in het dagelijkse leven.

Limu bevat…

Aminozuren en Glycoproteïnen (transporteiwitten)
de bouwblokken van het lichaam, geven ‘essentiële aminozuren’ die het lichaam zelf niet kan aanmaken, en glycoproteïnen die het lichaam helpen zichzelf te beschermen.

Essentiële Vetzuren
onmisbaar voor de gezondheid van ogen en hersenen, een normale mentale functie en een normale bloedsuikerspiegel.

Glycovoedingsstoffen
Deze voedingsstoffen maken deel uit van de structuur van iedere lichaamscel en zijn noodzakelijk voor de 'intercellulaire communicatie' - het overbrengen van boodschappen op cellulair niveau die onmisbaar zijn voor het leven. Deze worden ook wel 'zoete voedingsstoffen' genoemd omdat ze samengesteld zijn uit suikers (monosacchariden). 8 van deze voedingsstoffen zworden gezien als essentieel, omdat het lichaam ze niet langer zelf kan produceren; dus moeten ze komen uit de voeding die gebruikt wordt. Duizenden onderzoeksdocumenten geven het belang aan van glycovoedingsstoffen in uw dieet. 'Harper's Biochemistry', een vooraanstaand medisch tekstboek, werd aangevuld met de Nobelprijswinnende categorie Glycovoedingsstoffen.

LimuPlus bevat er 5:
Mannose (Aloë, kelp/zeewier)
Glucose (kelp/zeewier, Aloë, drop, bessensmaakstof)
Galactose (kelp/zeewier, bessensmaakstof)
Xylose (kelp/zeewier, bessensmaakstof, Aloë)
Fucose (Fucoidan, zeewier/kelp)
Fucoidan, het meest actieve bestanddeel in Limu Moui
(het belangrijkste zeewier in Limu Plus) bevat al deze 5 Glycovoedingsstoffen!

Krachtige antioxidante polyfenol (zoals die aanwezig in Groene Thee)
Gaat de strijd aan met zware metalen, bevordert de gezondheid van haar, nagels en huid; vereenvoudigt de spijsvertering en reguleert het proces van ouder worden.

Colloidale (in vloeistof opgeloste) Mineralen
Krachtige mineralen die goed in het lichaam worden opgenomen helpen bij het vervoer van andere voedingsstoffen en bevorderen de verwijdering van gifstoffen.

Vitaminen en Enzymen
Plantenzymen ondersteunen letterlijk iedere lichaamsfunctie omdat vitaminen, mineralen en hormonen niet werken zonder de ondersteuning van enzymen. Enzymen helpen ook bij de opbouw van het lichaam en de vertering en opname van voedingsstoffen.

Polysaccharide Fucoidan (het belangrijkste actieve chemische bestanddeel)
Het voornaamste actieve fytochemische bestanddeel, FUCOIDAN, is het onderwerp van zo’n 300 onderzoeken en van dit ingrediënt wordt beweerd dat het het immuunsysteem ondersteunt, helpt bij de werking van gewrichten, bloed en spijsvertering, de werking van de lever en de maag ondersteunt, de huid verbetert en celgroei bevordert – en dat zijn maar enkele beweringen!


* hierbij stellen wij geen medische diagnose noch beweren wij dat Limu Plus genezend werkt. Voor het stellen van een diagnose of medisch advies dient u uw arts te raadplegen.

Een fles Limu Plus kost 50 EUR en kan afgehaald worden in Anyk The Company of Health.

Je kunt ook zelf bestellen via deze link: http://www.vitamark.com/?affid=823902

Klik op winkelen bovenaan en dan op nutrition.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten